Skincare Review

Himalaya Purifying Neem Face Wash Review

Hi semua,

Siapa yang tercari-cari pencuci muka (face wash) drugstore yang terbukti berkesan untuk merawat masalah kulit berjerawat, blackhead, whitehead? I nak recommend face wash drugstore yang highly recommended, senang nak cari hampir ada di semua drugstore. Nak beli online macam shopee pun boleh, cuma sila pastikan beli di Officia Store Himalaya, Official Store Watson, Officia Store Guardian etc.

Oh ya, Himalaya juga ada physical store dia sendiri. Biasanya dalam mall-mall besar mesti ada. Kat situ boleh register as Himalaya’s member dan akan dapat tawaran menarik macam potongan harga (discount), belian set, consultation dan macam-macam lagi.

Paling murah Himalaya face wash bole dapat RM9 je. Sangat sesuai untuk student yang baru berjinak dengan skincare. Kalau nak jimat, better beli tube besar terus especially yang ada extra quantity.

What It Claims

Help prevent Pimples

Cleanse & purifies for clear, problem free skin

How to Use

Just squeeze sikit je kat tangan pastu massage muka

Functions

Neem : for purifying and thanks for antibacterial properties thus it helps to kills problem-causing bacteria

Turmeric : it helps to control acne and pimple

Ingredients

Water, Butylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Coix lacryma-jobi, Styrene/acrylates copolymer, Dipropylene glycol, Alcohol, Citric Acid, Sodium citrate, Methylparaben, Propylparaben .

Himalaya Neem Face Wash with gel texture

Texture : Gel, transparent greenish gel

Size & Packaging

Come in tube with various amount

Country of Origin : India

Price

From as low as RM9 sahaja

Bonus

Free from Parben, SLES/SLS, Phthalates

How I Use

Basahkan muka dengan air yang bersih. Picitkan sebesar syiling 10sen dah memadai bagi saya, kalau tak cukup boleh topup lagi in between. Lepastu massage all over the face. Massage in circular motion keseluruhan muka with a light pressure in 60 seconds. Then rinse bersih. Done.

My Experience

Undoubtly, I really like this cleanser especially during that hormones haywire day. It really helps me combat my acne as well as whiteheads and blackheads. But after cleansing face, wajib hydrate and moisturise well baru berkesan. If you only depends on this cleanser one and only mungkin tak berkesan.

Memang pakai sampai licin. My fav!

As I am having dehydrated skin, so far Himalaya Neem Face Wash ni tak mengeringkan kulit langsung. Thanks for the hydration routine jugak rasanya. If pakai Himalaya Neem Face Wash alone mungkin akan buat kulit makin kering kot.

That’s all. Thanks for reading!

Disclaimer : This is just my own personal review. What work for me might not work for you. Your mileage may vary.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *