Uncategorized

Wardah Sunscreen Gel SPF 30

Size & Packaging :

Made In :

Price :

Availability

What It Claims
1. Melindungi
2. Melembapkan

Ingredients

Texture
Light cream texture

How To Use
Picit sebanyak 2 jari.
Apply teknik layering. Sapu sikit dan ratakan dekat muka. Kemudian sapu lagi dan ratakan. Ulang teknik ini sehingga jumlah yang dipicit tadi habis. Dapat tak? Kalau tak faham tanya tau.

Bila apply banyak dalam satu masa, kulit saya tends untuk rasa tacky.

My Experience
OMG MY ALL TIME FAVOURITE SUNSCREEN. Hello, dah masuk tube keEMPAT dah. Sangat melembapkan kulit, dah la murah, senang nak dapat. Kulit dehydrated macam saya sangat menyukainya dan sudah jatuh cinta dengannya berkali-kali.

Very lightweight for me and senang serap. Dia macam bagi effect glowing gitew. But for oily skin might need to apply nipis-nipis je kot. Tengok review orang oily skin pun suka Wardah Sunscreen. Apapun it depends on your skin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *